Eggsperience:
Watch, learn and enjoy, waarbij jullie gezellig per bubbel rond onze Big Green Eggs plaatsnemen terwijl wij koken en jullie lekkere gerechtjes serveren. Uiteraard zie je live, hoe we het doen en krijg je de nodige uitleg. Ook voor vragen is voldoende tijd voorzien. Wat we gaan klaarmaken zal in de zuiderse sfeer liggen, met verschillende technieken en handige tips & tricks.
Inschrijven en beschikbare data bekijken via onze agenda
First steps:
Voor wie de basis onder de knie wil krijgen.
Een 4 uur durende workshop vol tips en inspiratie om de lekkerste creaties op tafel te toveren. Heb je pas een Big Green Egg gekocht of gekregen, of je bent nog niet helemaal zeker van je stuk, dan is deze workshop zeker iets voor jou! Chefs Tom en Joke tonen je eerst de basics en daarna ga je zelf aan de slag. Per bubbel krijg je een toestel ter beschikking waarop je eenvoudige, maar overheerlijke gerechtjes klaarmaakt. Na deze workshop ben je klaar om thuis met EGGpertise te roken, bakken en grillen.
Inschrijven en beschikbare data bekijken via onze agenda
Next level:
Voor wie de basis onder de knie heeft en net iets verder wil gaan.
In deze workshop nemen we je mee op een culinaire trip waar je de mogelijkheden van jouw Big Green Egg nog verder uitdiept. We werken samen rond een thema en toveren van kwaliteits- en seizoensproducten de lekkerste gerechten op tafel.
Deze hands-on workshop, die 4 uur duurt, geeft jou nog meer EGGsperience!
Inschrijven en beschikbare data bekijken via onze agenda
Masterclass:
Tijdens deze workshop leggen we de lat nog iets hoger. Er zal bijvoorbeeld samengewerkt worden met een gastchef of we werken met exclusieve producten. Kortom we trekken alle registers open om het maximum uit de Big Green Egg te halen.
Zodra er data bekend zijn, zullen deze verschijnen in de agenda.